BO2Look Therapy – alternativa klasičnim invazivnim tretmanima botoxa ( bez potrebe za injekcijama)

NOVI NAČIN POMLAĐIVANJA KOŽE

Mimičke bore prvi su vidljivi dokaz prolaska vremena i česti  izvor nesigurnosti. Prema pravilu koje kaže kako biste trebali dobro upoznati svog neprijatelja da biste se s njime mogli učinkovito boriti,  ponosni smo i sretni što Vam možemo predstaviti novo Arkanino otkriće, Bo2Look Therapy tretman, koji pomaže postići željeni dugotrajni učinak pomlađivanja na neinvazivan, ali spektakularan način

Ne postoji način kojim bi se spriječilo nastajanje bora

Mimičke bore pojavljuju se kad se mišići lica stežu. Kao što im ime govori, one odražavaju naš prirodni, spontani izraz lica. Mišići se aktiviraju stotinama puta svaki dan i tako stvaraju nabore i linije vidljive na koži. Mimičke bore s vremenom se sve više produbljuju i ne nestaju čak ni kad se mišići opuštaju. Mogu se pojaviti već i kod osoba od 20, 30 godina. Posebno su vidljive na čelu i oko očiju.

Čega se Vaše bore boje?

Istraživanja i otkrića u kozmetologijji potaknula su razvoj revolucionarnog XEP ™-018 peptida.

XEP ™ – 018 – aktivnost ovog peptida sastoji se u opuštanju mišića lica, čime se neinvazivno smanjuju mimičke bore. Osim toga, njegova izvandredna mogućnost prodiranja razlikuje ga od ostalih botoksu sličnih sastojaka.

XEP ™ – 018 siguran je za uporabu i savršena je alternativa za estetske tretmane bez izazivanja učinka “zamrznutog lica”.

XEP ™ – 018 tretman za glatku kožu i lijep, prirodan izgled.

Rezultati tretmana bit će vidljivi već dva sata nakon nanošenja dermokozmetičkih sastojaka ove jedinstvene linije. Učinak se može dugotrajno održavati redovitim nanošenjem dva proizvoda koji su namijenjeni kućnoj njezi. Istraživački odjel Arkane osigurao je izvanrednu učinkovitost Bo2Look tretmana, jedinstvenu formulu i izrazito ugodan osjećaj.

Saznajte što kozmetika za kućnu njegu može učiniti za Vas

Bo2Look Elixir – eliksir za opuštanje bora

Eliksir sadrži XEP ™ – 018 neuropeptid u vrlo visokoj koncentraciji od 5% za snažan rezultat u opuštanju mišića. Mimičke bore izglađuju se i vidljivo smanjuju, osobito oko očiju i na čelu. Proizvod se također koristi u kozmetičkim salonima koji nude tretmane s botulinum toksinom, povećavajući njihov učinak i dugovječnost.

Bo2Look Relaxer za bore – krema za opuštanje bora

Krema s XEP ™ – 018 u koncentraciji nižoj od one koja se nalazi u eliksiru. Namijenjena je njezi lica, vrata i dekoltea, a primjenjuje se dva puta dnevno, ujutro i navečer. Brži i vidljiviji rezultati dobivaju se kombinacijom eliksira i kreme

 

Zašto je Bo2Look kozmetička linija potrebna Vašem licu?

Nakon 4 tjedna, vaša će koža izgledati mlađe.

Bo2look Therapy MD estetska terapija protiv bora sigurna je i neinvazivna.

Koncentracija XEP ™ – 018 peptida koji se koristi u kozmetici omogućuje dobivanje vidljivih učinaka već 2 sata nakon primjene tijekom tretmana u kozmetičkom salonu.

Mimičke bore na licu, vratu i dekolatu bit će vidljivo smanjene i izglađene.

Predbiljezite se za tretman sada!