Carbo re-constructor – neinvazivna alternativa mezoterapijskim nitima

SAVRŠENA KOREKCIJA KONTURA LICA U V ZONI

Neumoljiv prolazak vremena, višak kilograma, promjenjivi vremenski uvjeti, razni stimulansi i vrste hrane … sve to utječe na našu kožu. Postoji li neki način da se koža zadrži u svom zategnutom V obliku?

Carbo Therapy MD estetska linija koju je kreirala Arkana cilja upravo na ovaj specifičan problem. Tretmani koji su posebno formulirani za poboljšanje kontura lica u problematičnoj V zoni sigurna su alternativna lifting tretmanima koje mnoge žene izbjegavaju zbog njihove invazivnosti i boli. Carbo Therapy MD osigurava spektakularne efekte usporedive s rezultatima karboksiterapije ili mezzo niti. Glavni aktivni sastojci sadržani u ovoj liniji uključuju ksimeninsku kiselinu, arginine i peptide koji preoblikuju konture lica.

3 sastojka – 3 smjera djelovanja

Pažljivo odabrani i međusobno kompatibilni aktivni sastojci temelj su novim estetskim karbo-tretmanima. Ksimeninska kiselina potiče mikrocirkulaciju, čime se olakšava i poboljšava oksigenacija kože, i ona postaje učvršćena i elastična. Uklanja i  toksine koji ulaze u naše tijelo kroz zagađeni zrak ili pogrešnu prehranu.

Arginin je prirodna aminokiselina s izvrsnim hidratantnim svojstvima. Na staničnoj razini pretvara se u ureu i pomaže hidratizirati kožu čak iu najdubljim slojevima. Također stimulira proizvodnju kolagena, proteina ključnog za strukturu kože i njegovu elastičnost, glatkoću i fleksibilnost.

Kontura lica u V zoni korigira se posebnim svojstvima remodelnog peptida koji učvršćuje kožu svojim djelovanjem na jačanje kolagenskih i elastinskih vlakana i daje joj čvrstoću, podadnost i mekoću.

Tretmani kojih se ne morate bojati

Carbo Therapy MD zadovoljit će potrebe žena koje žele poboljšani izgled kože lica bez pribjegavanja invazivnim estetskim tretmanima. Ovaj potpuno sigurni tretman Vašoj koži pomoći će da postane podatnija, elastičnija i ugodnija na dodir. Konture donjeg dijela lica će se poboljšati, a ten kože izjednačiti. Izgledat ćete mlađe i potpuno zablistati.

Nemojte zaboraviti da se rezultati kozmetičkog tretmana u centru ljepote moraju pažljivo održavati pravilno odabranim proizvodima za kućnu njegu. Nakon tretmana u salonu, svakodnevno koristite kozmetiku iz Carbo Therapy MD estetske linije. Posebno se preporučuje rekonstruktor lica s efektom sličnom karboksiterapiji zbog njegovog pojačanog djelovanja na učvršćivanje kože. Pomaže u oblikovanju kontura lica u V zoni, uklanja podbradak i zateže opuštenu kožu.

Linija za kućnu njegu sadrži i masku za modeliranje koji nadopunjuje i poboljšava učinak rekonstruktora lica. Bogata je rižom, rhodiola rosea i šipak ekstraktima, kao i hialuronskom kiselinom. Maska je posebno dizajnirana kako bi stimulirala donje dijelove lica i poboljšala izgled kontura koje su naročito sklone opuštanju.

Često se puta osjećamo neugodno ili nesigurno zbog toga što naša koža s godinama smanjuje svoju čvrstoću i elastičnost. Vrijeme je da joj date potrebnu njegu i zadržite Vaše konture u obliku u kojem će izgledati najljepše. Uz Arkana proizvode to je i moguće i jednostavno.

Predbiljezite se za tretman sada!