Masaža u dvoje za dan zaljubljenih

U mjesecu ljubavi, počastite sebe i svoju voljenu osobu zajedničkim tretmanom masaže u ugodnom i opuštajućem ambijentu salona Alpha et Omega.

Sv. Valentin simbol je dana zaljubljenih, a kakav bi to bio dan kada ga romantičan par ne bi obilježio zajedno?! Prepustite se stručnim i vještim rukama naših masera i opustite napeta tijela i misli, kako biste ovim cijenjenim ritualom, za kojim svi često žudimo, obnovili tijelo i duh. Odvojite vrijeme za sebe i voljenu osobu i rezervirajte zajednički termin za masažu u trajanju od 60 minuta.

Kaže se da ljubav otvara mnoga vrata, stoga smo i mi, u duhu ljubavi, ovu ponudu učinili posebnom pa je cijena 60 minuta masaže za dvoje sada 300, umjesto 450 kuna. Romantična ponuda vrijedi tijekom veljače, mjeseca ljubavi.

Uz našu ponudu paketa masaže za dvoje, iskoristite i mogućnost kupnje očaravajućih parfema Matea Nesek! Uz kupovinu jednog parfema Matea Nesek, drugi dobivate na poklon!*
Iskoristite priliku i iznenadite bolju polovicu nagrađivanim mirisom s hrvatskim potpisom kreiranim u egzotičnom Dubaiju!

Ponuda vrijedi do kraja veljače 2021. u salonu Alpha et Omega (Dobojska ulica 28, Zagreb).
*Kod ostvarivanja pogodnosti, jeftiniji artikl dolazi na poklon. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Predbiljezite se za tretman sada!

0 + 8 = ?